Täna sai kõvasti mahla tehtud, sest millegipärast oli just täna mul selline päev, et kõht kippus pidevalt tühjaks minema. Ilmselt oli üheks põhjuseks ka see, et tegin täna ühe tunniajase kepikõnni, mille käigus kulutasin ära pea 600 kcal. Väga mõnus oli, energiat ja jaksu jagus.
Täna proovisin teha ühte sellist mahla, mis ei sisaldaks õunu. Tuli välja küll, maitse oli üsna harjumatu, aga juua täitsa kõlbas.
Retsept siis selline:
Pool suurt kurki
Pool suvikõrvitsat
2 porgandit
Peotäis peterselli
Peotäis münti
pool laimi (kooritud)
1 apelsin
Seda mahla tehes avastasin, et mahlajäägid näevad palju isuäratavamad välja kui mahl ise :)
Täna oli meil tore võimalus külastada restorani ja vaadata pealt kuidas teised inimesed söövad. Minu emal ja isal oli täna pulma-aastapäev ja meil on kombeks seda igal aastal kuidagi tähistada. Seekord kutsusime noorpaari mereäärsesse restorani õhtusöögile. Meie abikaasaga tellisime piparmündi teed ja vett ning nautisime head seltskonda. Tegelikult oli nii, et toit ei erutanud maitsemeeli üldse, küll aga panin kuidagi eriliselt tähele seda, kuidas road olid serveeritud, kui stiilselt oli portsjon salatipadjale ehitatud ja kastmest kunstipärased täpid lisaks kujundatud. Olen ilusat serveeringut alati hinnanud, aga täna hakkas see kuidagi eriti teravalt silma. Võibolla on see nii, et kui maitsemeelega ei saa toitu maitsta hakkavad muud meeled seda poolt kompenseerima.
Restoranist koju tulles teen kohe ühe kosutava mahla, kuhu lisan ka avokaadot ja chia seemneid sest kõht on väääga tühi. Kõht saab täis ja maitsev on ka, ainus mis puudu on silmarõõmustav garneering.
Homme hommikul saab täpselt nädal meie programmi algusest, saab siis näha, millised saavad olema vahekokkuvõtted :)
Nüüd Brasiiliale pöialt hoidma!

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar